Leder du efter en charmerende grillbar?

Når man tænker på en grillbar, er det første, man kommer til at tænke på, som regel fedtede og snaskede burgere og flæskestegssandwiches. Det er dog ikke alle grillbarer, der er lige gode. Hvis du leder efter en mere hygiejnisk og præsentabel mulighed, er der visse ting, du skal kigge efter. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge en grillbar at spise på. Og nævne grillbaren Kvisthuset. 

– Kig efter en grillbar, der er ren og velholdt. Det betyder, at personalet jævnligt rengør grillen, diskene, bordene og gulvene. Desuden bør de også bære handsker, når de tilbereder din mad.

– Sørg for, at grillbaren har et godt udvalg af sunde valgmuligheder. Dette omfatter ting, som grillede grøntsager, fedtfattigt kød og fisk.

– Find en grillbar, der har friske råvarer. Det gør du bedst ved at besøge grillbaren uden for åbningstid og spørge, om de bruger frosne eller forarbejdede fødevarer i deres retter. Hvis det er tilfældet, så undgå dem helt og holdent! Du kan også spørge om, hvor ofte de skifter deres menu.

– Endelig skal du kigge efter en grillbar med høfligt og opmærksomt personale. Det betyder, at de vil være hurtige til at rydde op og besvare eventuelle spørgsmål, du har om maden. De bør også kunne give dig forslag til sunde menupunkter.

Findes der ordentligt og hyggelige grillbare?

Kor sagt: Ja! der findes mange flere, end du tror. Det er rigtig mange flere steder i landet, hvor ejeren gør en stor dyd ud af at skabe hyggelige og charmerende rammer for sine spisende gæster, uden at det får en snert af dårlig hygiejne eller dårlige madoplevelse generelt.

Nyd et lækkert måltid hos Kvisthusets Grillbar i Nordjylland. Her vil du se, så snart du træder ind ad døren, at der er en helt anden stil end de normale, dunkle grillbarer, man ser flere steder.

Kvisthuset drives af Anne og Christian, som har åbnet en grillbare tilbage i 2020, med det koncept at skabe hyggelige rammer for de spisende gæster, men samtidig tilbyde takeaway, så man også har muligheden for at nyde maden i sit private.

Du kan købe meget mere end burgere, du kan købe sandwich, smørrebrød og danske delikatesser, såsom stjerneskud, hvor der er, ikke er sparet på noget. Du kan både får vådt og tørt, og de er ikke gammeldags med deres drikkelse heller, for du kan endda nyde en lækker iskaffe eller hjemmelavede milkshakes i valgfri smage, som er en perfekt drikkelse at nyde om sommeren på deres hyggelige udendørsområde.

Dagens middag

For at gøre dine besøg mere attraktive, så har Kvisthuset lavet en middags-ordning. Det betyder, at for hver af ugens dage, der kan tilbyder de nogle forskellige retter, som man kan bestille. Det kan være alt fra biksemad til pastaretter, bøf og bearnaise og lørdagskylling. På den måde bliver det aldrig kedeligt at besøge Kvisthuset i Nordjylland, for du kan altid vælge dagens ret, hvis ikke du lige er fristet af noget af det andet, som står på menuen.

Kvisthuset har åbent alle ugens dage og gør dig selv den tjeneste at give Kvithuset et besøg, hvis du en dag kommer til Nordjylland.