Eksklusive cocktails til brylluppet? Lej en bartender!

Skal du snart fejre kærligheden med din partner til et overdådigt bryllup? Så har du nok mange drømme og idéer om, hvordan det hele skal være til den store fest.

De fleste drømmer om, at det hele skal spille til brylluppet. Hvis det også er din forhåbning, så lej en bartender der kan sørge for eksklusive cocktails til festen. Selvfølgelig er der meget andet, der skal falde på plads, men med lækre cocktails er du allerede nået langt og får hurtigt bonus points hos gæsterne!

Men hvad kan du så forvente, når du lejer en bartender til dit bryllup? Det ser vi nærmere på her.

 

En komplet barløsning for den bedste service

Hvis du gerne vil have hele pakken, så lej en bar hvor der er sørget for det hele. Når du lejer en bar, så behøver du ikke at tænke på noget som helst. Der er nemlig sørget for både baren, bartenderen og råvarerne.

Når du lejer en komplet bar, kan du altså se frem til en barløsning, hvor der er sørget for selv de mindste detaljer. Du skal derfor hverken stå for indkøb, opsætning eller mixing. Det hele er overladt til leverandøren og bartenderen. Det bliver da ikke meget nemmere!

 

Professionelle bartendere bag baren

Til dit bryllup er det selvfølgelig kun forventeligt, at der er nogle dygtige bartendere bag baren. Intet mindre kan gøre det.

Derfor bør du altid stræbe efter at finde nogle bartendere, der rent faktisk er uddannede. Alt for ofte får kunder lejet en bartender, der i sidste ende slet ikke har styr på, hvad der er op og ned på en shaker. Det skal selvfølgelig ikke være tilfældet til dit bryllup.

En professionel bartender forstår at servicere med et smil, imens han eller hun shaker highend cocktails til gæsterne i baren. Du skal derfor ikke forvente mindre, og det er altid okay at være utilfreds, hvis du oplever andet.