Gør dit forhold bedre med noget lækkert lingeri!

Hvis flammerne i forholdet er blevet til gløder, så er det nok på tide at trække de frække trusser frem!

Ethvert forhold starter i det der nærmest ligner en tilstand af sindssyge. Man er helt oppe og ringe på en lyserød sky. Den tilstand går dog stille og rolig over, når hverdagen melder sig. Det er så her man skal til at arbejde lidt for at holde det hele lidt mere magisk.

Det der gjorde det hele så spændende i starten, var også motivation for at gøre noget ekstra. I starten tog i nok begge noget lidt mere lækkert på. Han kom sikkert i skjorte og du havde nok altid noget lækkert og frækt lingeri på. Det er jo også det der er med til at lysten stiger. Ikke at et forhold holdes sammen af selvsiddende strømper og skjorter. Det er dog et lækkert krydderi, der gør at tingene bare “smager” lidt bedre. Det er jo ikke anderledes end når du skal spise, hvis vi skal sammenligne det med noget. Når du skal have en steak, så er den da lækker i sig selv. Men smider du lige lidt krydderi på den, så er den bare det mere fantastisk. 

Hvad sker der hvis man lader det stå til. 

Hvis man helt glemmer at holde sig lækker for hinanden, så kan forholdet dø. Det bliver en ret grå og kedelig tilværelse. Nogen vælger at forblive i det, selvom han så bruger mere tid i garagen med sine alufælge end i soveværelset. Hun vælger nok at strikke sokker på sofaen i stedet for at nusse om ham. Det er her forholdet nok er død, vanemennesket er bare bange for at afslutte det. 

Man kan selvfølgelig heller ikke være på hver dag. Faktum er bare at man skal huske det. Nogle dage skal man bare overraske sin partner. Stå klar når han eller hun kommer hjem i noget man ved de elsker at sig dig i. 

Så husk at gøre dig selv lidt lækker, det er i sidste ende noget der kommer dig selv til gode.