Har du fugt i restauranten?

Der er ikke noget, der er værre, end hvis man pludselig oplever problemer med sit levebrød. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis man ejer en restaurant, og der pludselig ophober sig fugt i kælderen.

Desværre er det dog noget, der er mange, der oplever, netop fordi at en kælder er det perfekte sted for fugt at leve. Her er der i forvejen et koldt miljø, som der kun sjældent luftes ud i, og det er ideelt for fugt og også senere skimmelsvamp som følge heraf. Og især i en restaurant har det konsekvenser, da det kan betyde en lukning på ubestemt tid.

Kommer fugten fra fundamentet?

Derfor handler det om at få bekæmpet problemet hurtigst muligt. Og derfor skal du starte med at finde ud af, hvad det er for en løsning, du vil benytte dig af. Der er nemlig forskellige metoder, der også afhænger en smule af, hvorfra fugten i din kælder kommer.

Hvis det er soklen, der er angrebet via vand, der kommer udefra, hvorfor fundamentet også er skadet, så kan det være en fordel for dig at tage et kig på de muligheder, der byder sig med at få lagt dræn.

Læs mere om det online, hvor du også kan få besvaret spørgsmål som; hvordan lægger man dræn?

Der kan opstå skimmelsvamp som følge af fugt

Sørger du ikke for at få bekæmpet problemet med fugt i din kælder, vil det nemlig snart betyde, at du ikke kan bruge den længere. Og det kan være et kæmpe problem, hvis det for eksempel er den, du bruger til opbevaring af fødevarer og andet, som der bruges i restauranten.

Med fugten følger der nemlig ikke blot den grimme lugt og udseende, der kan også komme skimmelsvamp. Læs mere om det her og opdag, hvorfor det også pludselig er et sundhedsspørgsmål.