Få en fed slipsenål

Få en fed slipsenål

Skal du på vej til konfirmation og vil have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for dig være et slips. hos os forhandler et enormt sortiment af utallige forskellige afstøbninger af slips hos os finder man kæmpe slips, som en sjov onkel vil ønske eller tyndeslips til dig som ønsker at se professionel ud når du skal ind til møde. Her kan man uden tvivl afslutte dit look med en slipsenål, som hurtigt og lækkert holde styr på dit slips og gør at ens look er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med vennerne? 

En af de typiske ting man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har BalderClothes den ideelle løsning til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når du ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit look er gennemgående og at ens viden på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes finder vi et kæmpe produktkatalog af slips i flere modeller. Her kan BalderClothes guide dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som vil passe smart sammen. Vi har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan se at størstedelen af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemmere for dig at binde. Her opdager man på samme tid at vores slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en elegant accessorie, der er nem for dig at anvende. Vores sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere dig, når de første par øller er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper en nemlig også med at holde styr på slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og dermed gør ens slips skævt. 

talrige farver 

Er man den farverige person, som holder af farver i ens påklædning og har søgt efter en shop, hvor du kan få slips i flere forskellige farver? Så skal man ej lede mere, BalderClothes har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med polkaprikker og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til en!