Sådan får du afslapning og nærvær ind i hverdagen

I 2010 blev By KlipKlap stiftet, og sidenhen har du designet og produceret fine og multifunktionelle produkter. Deres produkter er skabt med en filosofi om, at møblerne skal have en længere levetid, når de opfordrer til, at de har en multifunktionel måde at leve og bruges på.

Hos Little Happy finder du et bredt sortiment af By KlipKlaps mange forskellige produkter, der kan være med til at skabe hygge, afslapning og nærvær i din hverdag. Ved at følge linket her, www.littlehappy.dk/by-klip-klap, kan du finde lige netop de produkter du ønsker i dit hjem.

By KlipKlap produkter i dit hjem

By KlipKlaps mange produkter er produceret på multifunktionelt vis. Dette vil sige, at de får en længere levetid, og kan bruges på en masse forskellige måder. Eksempelvis er der deres foldemadrasser. Ved at folde dem på forskellige led kan du f.eks få en sofa, en tunnel eller en ekstra soveplads til sovende gæster.

På børneværelset vil de forskellige produkter være med til at skabe en hyggelig atmosfære, alt efter hvordan du vælger at placere dem. En foldesofa er et ideelt element på børneværelset. på den måde får du både ekstra siddepladser til når barnet har venner på besøg, og soveplads til når i har overnattende gæster.

  • Børnesofa

Børnesofaen er en videreudvikling af den kendte børnestol fra By KlipKlap. Ved hjælp af det foldbare bundlag giver denne børnesofa altså mulighed for forskellige ting og sager. Ved at have den foldet ind har barnet nu en sofa hvor han/hun kan sidde og hygge, og ved at folde den ud, har barnet nu et ligge-areal som helt sikkert vil være et hit med et par puder og et tæppe. på den måde har barnet den ultimative hyggekrog.

  • Cirkel

Cirkel er et multifunktionelt produkt, der kan bruges til rigtig mange ting. Som en puff for både forældre og børn vil den være brugbar, om det er til benene når i sidder på en stol, eller om det er til at lægge bogen på når i skal hen og have en kop kaffe. Denne cirkel kan også rulles og stables, og på den måde vil barnet få en masse timers sjov og leg med denne fine cirkel.

  • Foldemadras XL

Denne foldemadra er en esktra stor udgave af den almindelige foldemadras fra By KlipKlap. Madrassen kan flyttes rundt i forskellige rum, og bruges som alt muligt forskelligt. Hvis barnet mangler et sted at lege, kan madrassen foldes ud, og her har barnet den ultimative legeplads. Foldemadrassen er ideel til børnefamilien, da den er udviklet til at kunne blive brugt hele tiden.

Derfor er By KlipKlap en sikker vinder

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad de mange produkter fra by KlipKlap kan bruges til. Hos By KlipKlap opfordres der til mere nærvær og kontakt, og på den måde tættere relationer blandt venner og familie.

Når du investerer i By KlipKlaps produkter, investerer du ikke kun i møbler og produkter til hjemmet. Du investerer også i glæde og gode minder, som dine børn helt sikkert vil få glæde af.

Dit barns motoriske evner bliver udviklet og stimuleret med By KlipKlaps mange fine produkter. Her kan du styrke barnets balance, evne til at ligge ned og en masse andre ting.

Ved at produkterne er udviklet på en multifunktionel måde giver det familien rig mulighed for forskellige lege og aktiviteter. Dette gør også, at produkterne har en lang levetid i hjemmet.