Få dit brand i hænderne på dit publikum

Reklameartikler er altid en sikker vinder når det kommer til markedsføring. Det er en nem, billig og fed måde at brande sin virksomhed på og der er mange forskellige valgmuligheder. I kan bruge reklameartikler ude til messer, som kunde- og medarbejdergaver eller blot som firmatøj til jeres medarbejdere. I har altså rig mulighed for at vælge nøjagtig den reklameartikel I kunne tænke jer til den specifikke lejlighed. Andre gange er det rart at have nogle faste reklameartikler som man benytter sig af. Det kunne være kontorartikler på arbejdspladsen, firmatøj til butikken eller en almindelig vandflaske med tryk til jeres møder, messer m.m.

Hvilken reklameartikel skal I vælge?

En oplagt reklameartikel altid at have på lageret er en vandflaske med logo. Det kunne være til jeres medarbejdere på kontoret som de dagligt ville kunne fylde op. Det kunne også være nogle I havde med ud til møder eller messer så I kunne øge kendskabet til jeres virksomhedsnavn hos omverdenen. På messerne ville det udelukkende være positivt at have en vandflaske med logo med til jeres sælgere, de besøgende og de andre deltagere. Det bliver hurtigt en lang og travl dag, og der ville det være rart at kunne slukke tørsten med en tår vand. Men så ville nogle sige, at man bare kunne tage et glas vand, men der ville man sætte pris på en iskold vandflaske med logo fremfor et glas vand. Dette vil også være til fordel for jer, da vandflasken kan blive genbrugt og derfor ville blive taget med videre. De besøgende og andre deltagere vil tage jeres vandflaske med tryk med ud til deres omgangskreds så endnu flere vil få kendskab til jeres virksomhed. Så blot en vandflaske med logo kan altså gøre en stor forskel på sigt. Der vil være kommet et øget kendskab til jeres virksomhedsnavn hvilket vil sige potentielle kunder og derefter en potentiel stigning i jeres omsætning.

Jeres valg

En vandflaske med tryk kan muligvis lyde kedelig, men I har altså rig mulighed for at være en del af designprocessen og gøre en enkel kedelig vandflaske til jeres helt egen vandflaske med logo. I kan først og fremmest vælge om det skal være med eller uden brus. Her kunne det være oplagt at vælge begge dele så der er noget for alle. Derudover vælger I selv designet på dem. Skal proppen have en anden farve eller vil I have et label rundt om I en fed farve, så er der mulighed for det. Hælder I til den klassiske hvide eller blå eller vil I have en mere fængende farve som grøn eller orange kan I også det. I kan tilpasse det helt efter hvad de skal bruges til. Hvis I kører en kampagne som I vil reklamere for eller blot vil have jeres logo ud til omverdenen. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken få skabt netop den vandflaske med tryk som I godt kunne tænke jer og I er med hele vejen.