Efter en lang arbejdsdag er der brug for nærende og delikat take-away

Vi kender alle sammen til den travle hverdag, hvor alting skal gå hurtigt. Børnene skal hentes, der skal gøres rent på badeværelset og der skal handles ind til. Og hvad gør man så, når der er sultne børnemaver, der skriger efter aftensmad kl. 17 efter en lang arbejdsdag? I mange børnefamilier er der ikke tid og overskud til at lave den helt store anretning i hverdagene. For manges vedkommende betyder det, at der enten ringes efter et par Hawaii-pizzaer eller en omgang sushi. Og det er skam også en udmærket løsning til tider, men måske det er på tide at udvide horisonten for take-away.

 

Stigning i takeaway

Det er nok ikke så overraskende, at take-away er på listen over de områder, der på det seneste har fået danskerne til at gribe til lommerne. I en undersøgelse fra april 2021 viste det sig faktisk, at salget af take-away steg med hele 12 procent. Og det er blot på én måned. Som følge af lange arbejdsdage og en periode med Corona, tyder det også på, at salget for take-away fortsat vil stige, som det har gjort igennem de sidste 10 år. Nogle dage har man nemlig brug for hurtige og lette muligheder – især når det gælder noget så banalt som mad.

 

Gammeldags klassikere på bordet

Den traditionelle dansker savner højst sandsynligt en god klassiker på bordet. Hvis du er til frisksmurt smørrebrød, så er smørrebrød i Herlev nok lige noget for dig. Udvalget er bredt, og du har mulighed for at sætte tænderne i alt lige fra fiskefilet til roastbeef. Og for at have noget for enhver smag, tilbydes der også både lyse/grove sandwich eller dagens varme ret såsom stegt flæsk med persillesovs.

 

Smørrebrødsforretningen i Herlev har en lang historie med sig. I opstarten i 1947 var

Herlev Smørrebrød en slagterforretning, der lå i et kvarter omgivet af et boligkvarter på den ene side og et industrikvarter på den anden side. Det så slagteren som en oplagt mulighed for at udvide butikken, da mange af de omkringliggende virksomheder var for små til at have egen kantine. I takt med at efterspørgsel steg, blev smørrebrød, kolde og varme retter tilføjet til slagtervarerne. Ud over de sultne børnefamilier og den forbipasserende håndværker, der bliver fristet af de friske råvarer, så spiller smørrebrødsforretningen også en central rolle for mange lokale virksomheders frokost den dag i dag.

 

Enkelt og let med online bestilling

Hos Herlev Smørrebrød er det muligt at lave en online-bestilling. Det betyder, at du som enkelt person eller firma blot skal indtaste dine personlige oplysninger samt dine ønsker for dagens middag senest 3 timer før afhentning. Det bliver ikke meget nemmere at få tilfredsstillet sulten efter en lang arbejdsdag. Og hvad er bedre end friskt, nærende og delikat take-away, som du kan spise med god samvittighed til fornuftige priser? Med en Elite-smiley i bagagen står Herlev smørrebrød klar bag disken, når sulten melder sig, eller når der skal serveres til de større begivenheder.